Trenger du hjelp?

«Cucumbo» grønnsakskutter

kr 135
Incl. VAT
- +
Dette praktiske kjøkkenredskapet hjelper deg med å skjære opp agurk og squash, og flere andre typer grønnsaker, men på svært kreativt vis! Bare sett agurken inntil, og vri den sakte gjennom grønnsakskutteren slik at den forvandler agurken om til fantastiske korketrekkere! Gjør maten vakrere med denne supre kjøkkendingsen, slik at matlagingen blir som en lek!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Laget for å kutte opp lange grønnsaker og med utallige tilberedningsmuligheter: med denne praktiske grønnsakskutteren kan du på enkelt vis skape artige ramser av agurk og squash! Bare plasser kutteren på den ene siden, og vri den forsiktig gjennom hele grønnsaken inntil mengder av «korketrekkere» dukker opp. Med denne unike dingsen kan du forvandle kjedelige og sunne retter til noe spennende og kreativt som alle vil spise! Ved å kutte opp Squash på denne måten, kan du også korte ned koketiden betraktelig!

»Cucumbo» grønnsakskutter kan brukes til å skape ramser av grønnsaker som kan gratineres, grilles eller brukes som dekorasjon på andre matretter eller til salaten. En super idé til barn som ikke vil spise grønnsakene sine, der man kan forvandle kjedelige grønnsaker om til noe helt spesielt. Og hvorfor ikke la barna lage sine egne grønnsaksramser, slik at det blir enda morsommere å spise maten etterpå!

Detaljinformasjon

»Cucumbo» grønnsakskutter

  • Dimensjoner: Lengde 8 cm, bredde 7 cm, høyde 4 cm, diameter 5 cm
  • Materiale: Plast
  • Knivblad laget av plast
  • Anbefalt til agurk og squash.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-25T22:04:23+00:00