Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Cupcake-form "Elefant"

kr 115
Incl. VAT
- +
Åhhh, hvor søt! Og mmm, hvor deilig! Der er den, den søte elefanten med sin smakfulle last. Ok, cupcaken har allerede noen bitemerker – fristelsen var for stor! Dette er en sjarmerende gave til alle søte tenner.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En cupcake innimellom fungerer alltid bra! Den tilfredsstiller hungeren etter søtsaker og morer sinnet – gammel søt-tann-visdom. Hvorvidt det er en deilig sjokoladecupcake med sjokolade- og bringebær-topping, en søt vaniljekake med smørkrem og fargerike dryss over eller under, saftig gulrotkake eller en kremet ostekake, mmm … vi i redaksjonen for gaveidéer kan ikke motstå noen av disse deilige fristelsene. Derfor er vi også svært begeistret for denne kosete cupcake-elefanten. Helt avslappet står den der og venter med en søt kake.

Håndtaket til bestikkskuffen er ikke nødvendig, da denne nyttige gaven også inkluderer en gaffel. Nå kan den lykkelige knaskingen begynne umiddelbart, og fingrene forbli rene! Cupcaken formet som et dyr ser flott ut på bursdagsbordet, og kanskje er den også en fin kar for gjestene på festen? Kjæresten og de gode kollegaene på kontoret vil også bli henrykte om du gir dem denne søte elefanten inkludert en superdeilig cupcake!

Detaljinformasjon

Cupcake-form "Elefant"

  • Sett med 2 cupcakes i elefant-design med tilhørende gaffel
  • Materiale: Silikon
  • Mål: 8,5 x 8,0 x 7, 5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T04:58:59+00:00