Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Cupcake-form "Elefant"

kr 115
Incl. VAT
- +
Åhhh, hvor søt! Og mmm, hvor deilig! Der er den, den søte elefanten med sin smakfulle last. Ok, cupcaken har allerede noen bitemerker – fristelsen var for stor! Dette er en sjarmerende gave til alle søte tenner.
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

En cupcake innimellom fungerer alltid bra! Den tilfredsstiller hungeren etter søtsaker og morer sinnet – gammel søt-tann-visdom. Hvorvidt det er en deilig sjokoladecupcake med sjokolade- og bringebær-topping, en søt vaniljekake med smørkrem og fargerike dryss over eller under, saftig gulrotkake eller en kremet ostekake, mmm … vi i redaksjonen for gaveidéer kan ikke motstå noen av disse deilige fristelsene. Derfor er vi også svært begeistret for denne kosete cupcake-elefanten. Helt avslappet står den der og venter med en søt kake.

Håndtaket til bestikkskuffen er ikke nødvendig, da denne nyttige gaven også inkluderer en gaffel. Nå kan den lykkelige knaskingen begynne umiddelbart, og fingrene forbli rene! Cupcaken formet som et dyr ser flott ut på bursdagsbordet, og kanskje er den også en fin kar for gjestene på festen? Kjæresten og de gode kollegaene på kontoret vil også bli henrykte om du gir dem denne søte elefanten inkludert en superdeilig cupcake!

Detaljinformasjon

Cupcake-form "Elefant"

  • Sett med 2 cupcakes i elefant-design med tilhørende gaffel
  • Materiale: Silikon
  • Mål: 8,5 x 8,0 x 7, 5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-23T19:09:10+00:00