Trenger du hjelp?

Flere visninger

Cyber Clean for bilen

Cyber Clean er en genial rengjøringsmasse som kommer til selv de minste sprekker og fjerner støv, smuss og bakterier. I bilen er det mange kriker og kroker som er vanskelige å nå, eller ikke tåler vann. Cyber Clean rengjør alt og litt til. Den høyteknologiske rengjøringsblandingen er rett og slett genial. Når du bruker denne fjerner du ikke bare smuler og støv, men også 99,99% av alle bakterier. Kan brukes flere ganger og etterlater ingen rester. En flott gave til alle bilister!

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
kr 79
(kr 564 / kg)
- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
Beskrivelse

Detaljer

Den som elsker bilen sin, elsker også å holde den ren. For at bilen virkelig skal føles behagelig, er det viktig at den er ren, også i alle kriker og kroker. Det er mange små sprekker og lignende i bilen som er vanskelige å komme til, og det er ikke alltid man kan bruke vann. Med denne rengjøringsmassen slipper du å bekymre deg for dette. Det er bare å la roen senke seg med vissheten at hele bilen er ren, fra utsiden til innsiden. Massen fjerner også bakterier, og etterlater ingen rester.

Ventiler, hyller, alt du kan tenke deg – det er ingenting som unnslipper Cyber Clean. Denne supereffektive og geniale rengjøringsmassen er en flott gave til alle bilister, og spesielt de som setter pris på å ha det rent og pent rundt seg.

Detaljinformasjon

Cyber Clean høyteknologisk rengjøringsmasse til bruk for å rengjøre innsiden av bilen som hyller, vifter, ventiler eller speil.

  • Massen desinfiserer overflaten og fjerner minst 99% av alle bakterier.
  • Biologisk nedbrytbar masse.
  • Enkel i bruk, trykk massen mot overflaten du ønsker å rengjøre.
  • Vekt: 145 g
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
^2017-10-18T09:46:39+00:00