Trenger du hjelp?

Da Vinci-katapult, funksjonsmodell

kr 259
Incl. VAT
- +
Den ideelle gaven for hobbyingeniører, modellbyggere og byggesettentusiaster. Gi denne funksjonelle, Leonardo Da Vinci-tegnede katapulten i gave til noen som setter pris på en utfordring, garantert en hit!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å sette sammen et puslespill eller et byggesett, kan ha en svært beroligende effekt på oss mennesker. Når den siste brikken endelig faller på plass, fylles vi ofte av en følelse av mestring. Dette modellbyggesettet lar Leonardo Da Vincis ideer settes ut i livet. Når katapulten endelig er reist, kan selvfølgelig skytingen starte! De medfølgende kulene flyr faktisk opp til 4 meter gjennom rommet, og kommer garantert til å gjøre samboeren din mektig irritert!

Katapulten er en utrolig fin gave til familien som garantert kommer til å skape masse underholdning, lek og moro. Sett dere ned sammen og bryn dere på oppgaven, å sette sammen katapulten er ikke så vanskelig, og med flere hoder sammen går det nok radig! En perfekt gave til barna, barnebarna eller en byggeglad venninne – la de oppleve Da Vincis mesterverk.

Detaljinformasjon

Da Vinci-katapult, funksjonsmodell

  • leveringsomfang:
  • katapult-byggesett, mini-kuler i plastilin
  • størrelse: 41cm x 25cm x 16cm
  • materiale: tre

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T15:47:43+00:00