Trenger du hjelp?

Dansende par – statue med gravering

kr 389
Incl. VAT
- +
Alle har vi drømt om å være del av et dansende par, som for eksempel Jennifer Gray og Patrick Swayze i Grease, eller Kevin Bacon eller Lori Singer i Footloose. Det er noe ekstremt vakkert med denne kunstformen, og ikke minst romantisk! Denne statuen av et par som danser sammen på en inngravert marmorsokkel, er den perfekte gaven til en som drømmer om å bli del av et dansepar eller som kanskje allerede er det!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å danse sammen i par er veldig romantisk, men har i dag nesten blitt en sjeldenhet. Før i tiden gikk man nemlig på dans på fredagskvelden for å danse sving med den man likte litt ekstra godt. Det er noe veldig harmonisk og vakkert med et dansende par, og akkurat derfor eksisterer denne vakre statuen. Gi den i gave til noen du har kjær – kanskje var foreldrene dine ivrige dansere da de var yngre, eller ønsker du at du og din kjære skal være et dansende drømmepar?

Som gave passer denne statuen helt perfekt ettersom det er muligheter for å gravere inn to linjer på plaketten festet på sokkelen av marmor. Til sammen 20 tegn gir rom for en liten dedikasjon eller navnet på det dansende paret, som er lekkert gullfarget. Det hele minner om en pokal som er vunnet for beste danseopptreden – med andre ord helt ypperlig som en morsom og omtenksom gave til enten foreldre, en venn eller kjæreste.

Detaljinformasjon

Dansende par

  • Materiale: kunststoff og marmor
  • Størrelse: ca. 15 x 9 x 6,5 cm
  • Kan graveres: 2 linjer med 16 tegn hver
  • Merk: vennligst ikke benytt spesialtegn

Produktomtaler

Write a review
2020-01-17T16:00:00+00:00