Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Deer Up – flaskeåpner

kr 125
Incl. VAT
- +
Flaskeåpneren ”Deer Up” er en flott liten sak som er perfekt til å åpne fredagspilsen med, men som også fungerer svært godt som dekorativt element i en oppdekking med sitt flotte design. En elegant, men også svært praktisk gave som finner sin plass i enhver husholdning.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En flaskeåpner tilhører enhver husholdning, men det betyr ikke at man må kjøpe den kjedeligste og minst oppsiktsvekkende flaskeåpneren man finner. ”Deer Up” er en utmerket gave, og ikke bare for jegere. En godt nedkjølt øl når man kommer hjem etter jobb på fredags ettermiddag, er en perfekt start på en avslappende helg. Med denne flaskeåpneren med utforming som et hjortehode for hånden, er du garantert en deilig kveld foran tv-en.

Denne flotte gaven tilsetter en svært koselig atmosfære i rommet, som kan minne om den man finner i jegerhytter med sine åpne peiser og gamle sofaer. Den stilfulle og rene designen gjør at denne flaskeåpneren passer inn i enhver interiørstil, for den har ikke bare en praktisk funksjon, den er også svært fin å bruke som et dekorativt element. En fulltreffer av en gave som kommer til å bringe med seg mye nytte!

Detaljinformasjon

Deer Up – flaskeåpner

  • børstet rustfritt stål
  • rødt lærbånd

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T15:35:47+00:00