Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Dekkebrikker i papir – "Reinsdyr"

kr 135
Incl. VAT
- +
Dekk til fest med disse festlige dekkebrikkene med motiv av reinsdyr! Perfekt til den store festmiddagen eller den hyggelige pikniken ute i naturen – stressfritt og enkelt! En vakker gave til alle som elsker å invitere til fest!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med disse dekorative og praktiske dekkebrikkene i papir, er verten eller vertinnen klar for alle festlige anledninger. Enten det er snakk om familie – og vennemiddag, julefeiring eller piknik i parken – trenger man ikke lenger bekymre seg for rødvinsflekker på den pene duken, eller brennmerker fra kasserollen. Og etter måltidet, er det bare å rydde bort dekkebrikkene og kaste dem i papirkurven for resirkulering.

Tremotivet og reinsdyrhodet skaper et koselig motiv på dekkebrikken, og sørger for en hyggelig atmosfære på middagsbordet. De brune og varme fargetonene harmoniserer med de fleste bord og serviser, og man kan til og med bruke dekkebrikkene som tegneunderlag til barna når de kjeder seg ved middagsbordet! Hvorfor ikke gi reinsdyret litt farge i kinnene, eller en kledelig hatt til å henge på geviret?

Detaljinformasjon

Dekkebrikker i papir – "Reinsdyr"

  • Pakke med 50 dekkebrikker
  • 100 g/m2 trefritt offset-papir
  • Størrelse A4 (42 x 29,7 cm)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T12:43:30+00:00