Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Dekkebrikkesett "Paller"

kr 165
Incl. VAT
- +
Også egnet for tunge drikker: Dekkebrikkesett av autentiske europaller er et blikkfang i baren, på neste fest eller når du skal henge med venner! Disse fire minipallene er perfekte som gave for alle som jobber i varehandel eller som bare elsker morsomme design-idéer. Ideell som en gave eller en liten oppmerksomhet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

En veldig kul måte å presentere alle slags drinker på. Settet med fire paller ser ut som krympede europaller vil glede alle som har sans for det uvanlige – så originale dekkebrikker er det sjelden man ser! De oppsiktsvekkende furubrikkene tiltrekker seg mye oppmerksomhet, og på toppen av det hele kan gjestene føle seg litt som Hercules når de klarer å løfte en hel europall med bare én hånd!

De gir flotte bilder i David-og-Goliat-stil, er festlige og veldig nyttige – slik at du også kan lage store drinker! Den virkelighetstro miniatyren i 1:10 skala er ideell som gave, souvenir eller en liten oppmerksomhet: perfekt for alle som har vært aktivt involvert med paller. Sterk, men liten gaveidé!

Detaljinformasjon

Dekkebrikkesett “Paller”

  • Dekkebrikkesett med fire brikker
  • Virkelighetstro miniatyr av en europall (1:10 skala)
  • Design: Labyrinth Studio Barcelona
  • Materiale: furu
  • Størrelse: 12 x 7 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-19T13:34:18+00:00