Trenger du hjelp?

Dekorative egg i bikube-design

kr 49
Incl. VAT
- +
Ønsk dine kjære en gode påske med en tiltalende dekorasjon: Disse to eggene med bikube-design laget av silkepapir, er enkle å henge opp for å dekorere og skape en gledelig atmosfære i påsken. Levert i gaveeske, måler det lille egget 14,5 cm og det store 19 cm i diameter. En munter dekorasjonsidé til en munter (dekorert) påske!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten det er den lille busken ved inngangspartiet, vinduene som vender mot gaten eller påskebusken i stuen … Disse dekorative påskeeggene ser fantastiske ut uansett hvor du bestemmer deg for å henge de! Eggene er laget av lett silkepapir som er brettet i en cellekonstruksjon. På grunn av de lyse materialene og sterke fargene, er de enkle å henge opp og behagelige å se på uansett hvor de henger.

En vakker dekorativ idé både innendørs og utendørs som kan kombineres ved å kun feste en ledning. Tenk deg øynene til barn eller naboer når du dekorerer egg i bikube-design for å innlede den gledelige vårsesongen med fargerike egg og påskeharen. Påsken er en fantastisk mulighet for å dekorere huset eller interiøret. Påskeharen kommer jo bare en gang i året!

Detaljinformasjon

Dekorative egg i bikube-design

  • Levering: 2 dekorative egg i bikube-design, laget av silkepapir og med gaveeske.
  • Mål:
  • Lite egg i gult – diameter: 14,5 cm
  • Stort egg i lilla og turkis – diameter: 19 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-23T14:28:46+00:00