Trenger du hjelp?

Dekorativt fot- eller håndavtrykk som kan henges opp

kr 165
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Forevige de fortryllende små babyføttene eller hendene og ha et minne for livet! Med dette gjør-det-selv-settet, kan du enkelt lage et avtrykk av babyens fot eller hånd som med enkle grep også kan henges opp akkurat der du selv ønsker.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et fot- eller håndavtrykk av babyen er den ideelle gaven til stolte foreldre eller besteforeldre! Forevige de søte små hendene eller føttene til de nyfødte i den medfølgende avstøpningsdeigen. Heng avtrykket opp på barnerommet, i stuen eller et annet ønskelig sted, som en stadig påminnelse om de første barneårene.

”Gjør-det-selv-settet” inneholder en avstøpningsmasse helt uten giftige stoffer og som tørker i kontakt med luft. Her trenger du verken å blande ulike ingredienser eller å steke massen i ovn. En liten kjevle og praktiske små hobbyverktøy følger med slik at du kan forme ditt avtrykk akkurat slik du selv ønsker.

Som kronen på verket, får du med et bånd i hvit, blå og rosa slik at du kan velge din foretrukne farge når du vil henge opp avtrykket. Heng det opp på et passende sted og nyt minnene fra babytiden i lang tid fremover.

Produktomtaler

Write a review
2020-08-10T12:47:26+00:00