Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Dekorativt fot- eller håndavtrykk som kan henges opp

kr 165
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Forevige de fortryllende små babyføttene eller hendene og ha et minne for livet! Med dette gjør-det-selv-settet, kan du enkelt lage et avtrykk av babyens fot eller hånd som med enkle grep også kan henges opp akkurat der du selv ønsker.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et fot- eller håndavtrykk av babyen er den ideelle gaven til stolte foreldre eller besteforeldre! Forevige de søte små hendene eller føttene til de nyfødte i den medfølgende avstøpningsdeigen. Heng avtrykket opp på barnerommet, i stuen eller et annet ønskelig sted, som en stadig påminnelse om de første barneårene.

”Gjør-det-selv-settet” inneholder en avstøpningsmasse helt uten giftige stoffer og som tørker i kontakt med luft. Her trenger du verken å blande ulike ingredienser eller å steke massen i ovn. En liten kjevle og praktiske små hobbyverktøy følger med slik at du kan forme ditt avtrykk akkurat slik du selv ønsker.

Som kronen på verket, får du med et bånd i hvit, blå og rosa slik at du kan velge din foretrukne farge når du vil henge opp avtrykket. Heng det opp på et passende sted og nyt minnene fra babytiden i lang tid fremover.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T02:47:29+00:00