Trenger du hjelp?

Dekorhjerte i tre med inngravering

kr 239
Incl. VAT
- +
En romantisk dekorasjonsidé til inngangsdøra eller hagen, eller hvorfor ikke bruke den som blikkfang i stua eller i bokhylla? Dette dekorhjertet i tre kan graveres med egen tekst, og dermed gjøre det mer personlig. Dekorasjonen måler 11 x 7 x 35 cm, og er en smakfull gave med en romantisk touch!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gi bort en pen dekorasjon som et tegn på din kjærlighet! Her kan du gravere inn navnene til deg og din kjære, og datoen på når kjærlighetshistorien deres startet. Eller kanskje du kan gi den i bryllupsgave til dine foreldre eller venner som feirer et romantisk jubileum? En flott gave som kan være til pynt både inne og ute, og som vil bli satt stor pris på!

Det er alltid gøy å få en gave som er personlig, og som det er blitt lagt en ekstra tanke i. Nå kan du forevige din kjærlighetserklæring med 4 linjer og med 10 karakterer (spesialkarakterer kan ikke brukes), enten med navn, dato eller noen spesielle ord som vedkommende vil sette pris på! Dette dekorhjertet i tre er gaven som fungerer like godt på Valentines-dagen, som på alle andre dager der du vil overraske med noe helt spesielt!

Detaljinformasjon

Dekorhjerte i tre med inngravering

  • Ved inngravering – spesialtegn kan ikke benyttes!
  • Hjerte på «trestammen»
  • Farge: Hvit antikk
  • Mål: 11 x 7 x 35 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:40:32+00:00