Trenger du hjelp?

Den evige rosen

kr 325
Incl. VAT
- +
En absolutt klassiker! Hva er vel bedre enn en rød rose når du skal vise din evige kjærlighet for noen? Nå kan du gi bort en rød rose som faktisk vil leve evig! Den perfekte gaven til Valentiner-dagen, eller din elskedes bursdag, eller hvilken som helst annen dag hvor du ønsker å vise at din kjærlighet kommer til å vare evig!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kvinner setter alltid pris på blomster, og får aldri nok av den berusende duften av blomstrende roser. Og med denne lekre gaven, vil hun for alltid ha en vakker rose å beundre! En evig kjærlighet fortjener en evig rose, og denne konserverte rosen er den perfekte måten å erklære din kjærlighet på. For der andre roser visner og dør, vil denne rosen være like vakker for alltid!

Du lurer kanskje på hvordan en rose kan vare evig? Dette er ikke på grunn av magi, men en helt spesiell konserveringsprosedyre der man fjerner vannet inni rosen, og deretter sprøyter inn glyserin som gjør at den «stivner» i øyeblikket. Dermed bevares den naturlige skjønnheten uten at den forfaller over tid. Den evige rosen er av høy kvalitet, og oppbevares i en gjennomsiktig plastboks, og blir et blikkfang uansett hvor du setter den. Den ultimate romantiske gaven!

Detaljinformasjon

Den evige rosen

  • Lengde: 55 cm
  • Diameter: 7 cm
  • Merk: Hver rose er helt unik, og utseende på rosene vil derfor variere

Produktomtaler

Write a review
2020-07-14T03:15:32+00:00