Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Den gærne salatskålen

kr 455
Incl. VAT
- +
Den gærne salatskålen burde vært et fast innslag på ethvert middagsbord. Hvem blir ikke i bedre humør av å ta en titt på denne, liksom? I tillegg er den et designobjekt av høy kvalitet, noe som gjør den bra som gave. Praktisk, underholdende og flott design – hva venter du på?
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne iøynefallende salatskålen får man litt avveksling fra den vanlige, kjedelige borddekkingen. Denne hvite porselenskålen er vanskelig å ikke legge merke til på grunn av den utrolig søte, tredimensjonale grimasen på framsiden. Likevel er designet fortsatt såpass tidløst og elegant at det passer inn sammen med vanlig servise. Den egner seg selvfølgelig til annet enn bare salat – enten det er snakk om frukt, brød eller godteri man fyller skålen med, vil den nok komme godt med.

Å gi bort denne skålen i gave er en sann fornøyelse, for det er nesten helt umulig å ikke like den! Den er både søt og morsom, i tillegg til å bestå av materialer av høy kvalitet som sørger for god holdbarhet. Enten du gir denne som en bursdags-, jule- eller innflytningsgave, vil den nok kjapt finne sin faste plass på bordet til den utrolig heldige og garantert fornøyde mottakeren.

Detaljinformasjon

Den gærne salatskålen

  • Diameter: 22 cm
  • Høyde: 10,9 cm
  • Rommer: ca. 2600 ml
  • Vekt. ca. 1350 g
  • Viktig: Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-10T16:43:59+00:00