Trenger du hjelp?

Den lille heldiggrisen

kr 59
Incl. VAT
- +
Det er ofte vanlig å omtale grisen som noe heldig, gjennom ord som «heldiggris» eller «griseflaks». Nå kan du kjøpe din egen lille gris som kan gis bort til noen som trenger litt ekstra hell og lykke! En flott oppmerksomhet til den som trenger å muntres opp, og trenger litt flaks på sin vei. Den søte heldiggrisen har til og med en firkløver stikkende ut av munnen, noe som øker flaksen betraktelig!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er ikke alltid nok å krysse fingrene eller å kaste litt salt over skulderen. Noen ganger trenger man tyngre skyts. Denne deilige plysj-grisen blir en trofast følgesvenn som sørger for at det går deg vel, og som også kan koses med. Den er ikke bare myk og skjønn, men også i stand til å forutsi fremtiden. Ønsker du å vinne i Lotto, eller gjøre det bra på gloseprøven? Den lille heldiggrisen sørger for at det ordner seg, og med de søte vingene kan den bare flakse rett over, skulle tragedien inntreffe.

Den lille heldiggrisen er en søt gave som passer de aller fleste, og som vil få mottakeren til å smile når den pakkes opp. Hva med å gi den til noen som har det litt tøft, og som trenger en liten oppmuntring i hverdagen. Alle trenger jo litt flaks innimellom!

Detaljinformasjon

Den lille heldiggrisen

  • Den lille heldiggrisen
  • Materiale: Plysj
  • Mål: 14 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:24:36+00:00