Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Den magiske regnbuemakeren

Fra kr 345
Incl. VAT
- +
Denne elegante Swarovski-krystallen fortryller alle rom! Den vakre krystallen roterer og reflekterer solens stråler, slik at den skaper en magisk regnbue. Alt du trenger for dette lille snevet av magi i ditt hjem, er solen. Regnbuemakeren drives av solstråler, og er derfor absolutt miljøvennlig! Ved hjelp av solenergi og et sikkert oppheng med en sugekopp på en solfylt plass av ditt valg, for eksempel ved vinduet, kan du enkelt og trygt la magien strømme til. Ta deg en pause fra arbeidet et øyeblikk på en solrik dag og røm fra hverdagens liv og røre, og bare se på samspillet mellom lys og farger. Ta deg tid til å drømme, eller gi noen du er glad i gleden av en liten virkelighetsflukt, med denne lille gledessprederen. Den magiske gaven stimulerer fantasi og ro, så nå og da burde vi alle sette oss ned i ro og se på regnbuen.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Drøm deg bort i merkelige og magiske verdener når du nyter lysspillet av farger fra sollyset, med denne fantastiske regnbuemakeren. En vakker gave.

Detaljinformasjon

Den magiske regnbuemakeren

  • Størrelse: 15 x 5 x 2.5
  • Sugekopp for å henge opp
  • Solcelledrevet

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:11:58+00:00