Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Den magiske vinflaskeholderen

kr 135
Incl. VAT
- +
En vinflaske som trosser gravitasjonsloven? Ja, med denne vinholderen er det faktisk ikke lenger en umulighet! Den er praktisk, morsom og fremfor alt en befriende avveksling fra vanlige vinstativ, og dermed en perfekt presang for vinelskere og trendsettere!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Den magiske vinholderen med et ytre i høykvalitativt lær, lar vinflasken ”sveve” på en elegant og magisk måte, og vil dermed garantert gjøre gjestene dine forundret og nysgjerrige! Med denne praktisk talt perfekte illusjonen kan ingenting gå galt: Flaskehalsen blir skjøvet inn i den magiske vinholderen og flasken sitter dermed fast takket være den svært stabile konstruksjonen i tre, og gir inntrykk av å ”sveve” i lufta – en idé som helt sikkert også hadde forundret Newton!

Denne vinholderen gjør seg spesielt godt som gave sammen med favorittvinen til mottakeren. Så er det bare å sette opp holderen sammen, plassere vinflasken inni og la seg begeistre over synet. Etter dette er det nok på tide med en skål eller to! Ypperlig gave til verten ved en middagsinvitasjon, eller bare en gave til ei venninne som setter pris på snertne interiørdetaljer og edle dråper.

Detaljinformasjon

Den magiske vinflaskeholderen

  • i ytre lærdesign
  • stamme av tre
  • flasken gir inntrykk av å sveve
  • CE-merket produkt som er laget etter retningslinjer i RoHS-direktivet

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-20T22:06:46+00:00