Trenger du hjelp?

Den morsomme tekannen

kr 779
Incl. VAT
- +
Gi denne iøynefallende kannen i gave til den som setter pris på morsomme interiørdetaljer. Passer for te, kaffe eller kakao, men også helt ypperlig for limonade eller annen drikke. Det morsomme designet får nok fram smilet hos mottakeren!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne supersøte kaffe- eller tekannen kommer det endelig litt variasjon på frokostbordet. Det morsomme ansiktet på framsiden av kannen sørger garantert for et hjertelig smil hos den som betrakter den. Fyll den med din personlig favorittdrikke – enten det er saft, te eller kaffe – og bruk den som serveringskanne både til hverdags og fest. Det rene og tidløse designet gjør at den passer lett inn i enhver borddekking, og den kan også enkelt vaskes i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring.

Å få denne nusselige kannen i gave, vil umiddelbart gjøre dagen til den heldige mottakeren enda bedre. Det som er ekstra praktisk med denne kannen, er at den selvfølgelig også kan brukes som en vase! Og med ett har man en mer permanent interiørdetalj som gjør sitt for å sette prikken over i-en i ethvert hjem. Rett og slett en like praktisk som pen gave!

Detaljinformasjon

Den morsomme tekannen

  • Diameter: 14 cm
  • Høyde: 20 cm
  • Rommer: ca. 1,2 liter
  • Vekt: 807 g
  • Egnet for oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:46:30+00:00