Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Den underlige te-timeren

Fra kr 149
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Å vente på at teen skal trekke, er ganske kjedelig. Men med denne spennende te-timeren går faktisk tiden rasende fort! På denne lille gaven for te-elskeren er også trekketiden for ulike tesorter angitt, slik at man uansett kan nyte den perfekte koppen med te hvis man skulle være i tvil om hvor lenge teen burde trekke!

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne flotte te-timeren er til å stole på hva gjelder trekketiden på ulike tesorter, men er også artig å betrakte ettersom tiden i timeglasset på en måte går nedenfra og opp! I løpet av opptil 5 minutter, alt ettersom hvor lenge teen skal trekke, stiger de små, blå kulene opp til den øvre beholderen. Dette er faktisk det perfekte tidsfordrivet mens du venter på teen din, og kommer garantert til å føre til at ventetiden oppleves mye kortere.

Som om ikke dette var nok, så viser te-timeren nøyaktig hvor lenge ulike tesorter burde trekkes. Visste du for eksempel at japansk grønn te skal trekke kortere enn kinesisk? Eller at hvit og svart te har like lang trekketid? Her er det altså mye å lære i tillegg til den åpenbare praktiske funksjonen som denne lille dingsen har. Helt suveren gave til den som elsker å drikke te, og selvfølgelig også for den som setter pris på små hjelpemiddel i hverdagen.

Detaljinformasjon

Den underlige te-timeren

  • blå
  • ca. 6 x 3 x 7,5 cm
  • varighet: opptil 5 minutter
  • med opplysninger om tidsintervall og tesorter

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T07:53:08+00:00