Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Denglish Poster

Fra kr 85
Incl. VAT
- +
Denne gaven ser flott ut på veggen! Med slagord som "I believe in spider" eller "with me is not good cherry eating" vil man få seg en god latter, eller to. En herlig gave for alle, uansett om du har snakket perfekt engelsk lenge, eller du nettopp har begynt å lære det!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denglish Poster, siden det å lære et fremmedspråk kan føre til mange misforståelser og feil. Spesielt når det gjelder grammatikk og ordtak kan man ha lett for å forveksle ord! Så da blir det Denglish! En morsom blanding av det tyske og engelske språket, som fører til mye latter! Noen høydepunkter fra disse setningene kan man finne her.

En fin gave til de som er opptatt av grammatikk, og de som skal lære litt ukorrekt engelsk! Denne gaven skaper moro på enhver pult, men også på kontoret, kjøkkenet eller hvor enn folk ønsker å smile til et morsom Denglish-ordtak. Dermed er den til både dekorasjon og underholdning, samt motivasjon for å gjøre det enda bedre! En fin gave, som alle garantert kan le av. Da er det på tide å si 'You're a joke cookie'!

Detaljinformasjon

Denglish Poster

  • Design: 'Denglish for bedrevitere'
  • Størrelse: A3

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T20:14:46+00:00