Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Design-myntholder "Liten blomst"

kr 419
Incl. VAT
- +
En elegant myntholder designet som en sjarmerende blomst, omgitt av småpenger: Den sterke magneten holder fast mynter, som man ellers finner i sprekker i sofaen og i små skåler, og får dem til å blomstre! Det elegante designobjektet kombinerer skjønnhet med det praktiske og overrasker gjestene. En svært fin gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Rundt design-myntholderen "Liten blomst" er det alltid vår: Hver sesong samles myntene og transformeres til blomster! Det er ikke bare den uvanlige potteplanten i metall som har en sterk tiltrekning, for tilskueren er det også fascinerende å se hvordan ellers ganske irriterende småmynter blir til kunst i hjemmet ditt. Så fortryllende kan orden være!

Den tiltalende kombinasjonen av polert rustfritt stål og tre blomstrende kobberblomster er en fantastisk gave som er flott ved mange anledninger: Den originale idéen om at det elegante kunstverket kombinerer skjønnet med det praktiske, begeistrer slektninger så vel som kollegaer eller venner. Design-myntholderen "Liten blomst" erobrer øyeblikkelig en solid plass i stuen eller gangen og fungerer fint som takk i forbindelse med en bursdag eller innflytting!

Detaljinformasjon

Design-myntholder "Liten blomst"

  • Av dekorativt rustfritt stål
  • Neodym-magnet i høy kvalitet
  • Mål: 16 x 11 cm
  • Merknader: Magneter kan påvirke driften av pacemakere og implanterte defibrillatorer. →Hold tilstrekkelig avstand fra de magnetiske figurene for å forhindre slitasje på enhetene.
  • Magneter skaper et sterkt magnetfelt som kan påvirke bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, etc ... →Hold alle enheter og gjenstander som kan bli skadet i forbindelse med eskponering av magnetfeltet på avstand.
  • Myntholderen er ikke et leketøy. Figurene har topper og skarpe kanter og bør rengjøres nøye. → Hold gjenstanden borte fra barn!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T04:30:54+00:00