Trenger du hjelp?

Design-myntholder "Liten blomst"

kr 419
Incl. VAT
- +
En elegant myntholder designet som en sjarmerende blomst, omgitt av småpenger: Den sterke magneten holder fast mynter, som man ellers finner i sprekker i sofaen og i små skåler, og får dem til å blomstre! Det elegante designobjektet kombinerer skjønnhet med det praktiske og overrasker gjestene. En svært fin gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Rundt design-myntholderen "Liten blomst" er det alltid vår: Hver sesong samles myntene og transformeres til blomster! Det er ikke bare den uvanlige potteplanten i metall som har en sterk tiltrekning, for tilskueren er det også fascinerende å se hvordan ellers ganske irriterende småmynter blir til kunst i hjemmet ditt. Så fortryllende kan orden være!

Den tiltalende kombinasjonen av polert rustfritt stål og tre blomstrende kobberblomster er en fantastisk gave som er flott ved mange anledninger: Den originale idéen om at det elegante kunstverket kombinerer skjønnet med det praktiske, begeistrer slektninger så vel som kollegaer eller venner. Design-myntholderen "Liten blomst" erobrer øyeblikkelig en solid plass i stuen eller gangen og fungerer fint som takk i forbindelse med en bursdag eller innflytting!

Detaljinformasjon

Design-myntholder "Liten blomst"

  • Av dekorativt rustfritt stål
  • Neodym-magnet i høy kvalitet
  • Mål: 16 x 11 cm
  • Merknader: Magneter kan påvirke driften av pacemakere og implanterte defibrillatorer. →Hold tilstrekkelig avstand fra de magnetiske figurene for å forhindre slitasje på enhetene.
  • Magneter skaper et sterkt magnetfelt som kan påvirke bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, etc ... →Hold alle enheter og gjenstander som kan bli skadet i forbindelse med eskponering av magnetfeltet på avstand.
  • Myntholderen er ikke et leketøy. Figurene har topper og skarpe kanter og bør rengjøres nøye. → Hold gjenstanden borte fra barn!

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T03:28:59+00:00