Trenger du hjelp?

Design-pengeholder – "Tre"

kr 1 575
Incl. VAT
- +
Her faller ikke "eplet" langt fra stammen! Dette lekre design-treet er en skikkelig stilig måte å holde styr på pengene sine. Sørg for at myntene får sitt eget sted å være, og skap samtidig en råstilig dekorasjon med mynter som dekker toppen av et magnetisk tre! En skikkelig kul gave!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaven viser at et enkelt design kombinert med god implementering, kan skape et ekstraordinært vakkert resultat! Her har man skapt en magnetisk myntholder som står på en enkel metallplate, og som åpner seg opp i brede greiner med sterk magnetisk kraft. Dermed kan man feste myntene sine til holderen, og se hvordan treet "blomstrer" etterhvert som man legger til flere. Så nå kan man nyte sin egen rikdom med dette spektakulære metall-treet!

Mynter ligger og slenger overalt, både i skuffer, lommer og oppbevaringsesker. Hvorfor ikke samle dem opp, og henge dem opp på denne ekstraordinære måten? Mynter som er kopper- og gullfargede skaper en særlig kul effekt til det sølvfargede treet. Med denne artige gaveideen kan man forvente mange entusiastiske reaksjoner fra familie og venner, og som de stolt vil stille opp sånn at de kan "pynte" den. Et kult tilbehør og et stilig blikkfang uansett hvor du plasserer den. En gave som passer til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Design-pengeholder – "Tre"

  • Design-pengeholder formet som et tre
  • Laget av dekorativt rustfritt stål
  • Med en høykvalitets neodym-magnet
  • Størrelse: 26 x 15 cm
  • Merk! Magneter kan påvirke driften av pacemakere og implantert defibrillatorer. Hold derfor avstand fra disse magnetene om man har dette. Magneter har et sterkt magnetisk felt som også kan påvirke laptops og mobiltelefoner. Hold magneten unna alt utstyr som kan skades av det magnetiske feltet. Pengeholderen er ikke et leketøy, og har tagger og spisse kanten som bør vaskes forsiktig. Holdes borte fra barn!

Produktomtaler

Write a review
2019-12-10T16:16:09+00:00