Trenger du hjelp?

Designer-sjakk

kr 3 149
Incl. VAT
- +
En original gave med klasse. Dette designer-sjakkspillet kommer til å begeistre sjakkspilleren i ditt liv, akkurat slik det har sjarmert internasjonale designerjuryer! På det bølgete brettet av lønn og valnøtt, vil de ekstra tunge tre- og kromfigurene til slutt stå stille. Sjakkspilling med en ny dimensjon!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et sjakkspill man virkelig vil ha på utstilling i stuen! Dette lekre brettet med konkavformede sjakkruter, skaper en dynamikk i sjakkspillet i tillegg til å se fantastisk flott ut på et hvilket som helst stuebord eller en bokhylle. Adin Mumma står bak dette mildt sagt originale designet hvor sjakkfigurene balanserer på en kule i krom, som gjør at de får en svingende effekt når de plasseres på sjakkrutene. Dette gjør garantert sjakkspillet ekstra interessant!

Å lære å spille sjakk er ikke så vanskelig, å bli god til det derimot, krever timevis med øving. Vi kan ikke alle bli den nye Magnus Carlsen, men vi hadde nok alle blitt mer motiverte til å øve hvis vi hadde hatt dette sjakkbrettet i stuen!

Gled en sjakkspiller i ditt liv med dette fantastiske sjakkbrettet. Kanskje du ser et potensiale i sjakkspillet til niesen din? Da vil dette være en super gave til neste bursdag! Fungerer også bra som gave til en som i utgangspunktet kanskje ikke er interessert i sjakk.

Detaljinformasjon

Designer-sjakk

  • design: Adin Mumma
  • 38 x 38 cm
  • materiale: valnøtt, lønn, krom
  • inklusive 32 svingende figurer

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T19:32:39+00:00