Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Designlampe, solenergi – for en god sak

Fra kr 345
Incl. VAT
- +
En genial og innovativ lyskilde som i tillegg hjelper mennesker i nød! Design-lampe, solenergi skaper effektivt lys, også for mennesker som lever i utviklingsland og som arbeider i katastrofeområder. For hver solgte lampe, gis én gratis lampe til en person i et utviklingsland eller et katastrofeområde! En selvladende og selvlysende lampe: En fantastisk idé!

Beskrivelse

Den innovative solpanel-lampen ble utviklet som et resultat av den forferdelige jordskjelv-katastrofen i Haiti. Målet var å lage en miljøvennlig og "ren" lyskilde, som også reduserer karbon-utslipp og sørger for et pålitelig lys for mennesker i en katastrofe-situasjon. Designets patent av den innovative sollampen, ble inspirert av klassisk Origami: Ved å presse lett på lampen, blåser lampen seg opp uten bruk av pumpe eller egen pust. En fremtidsrettet, energiuavhengig og høyst hygienisk metode!

Pakken måler bare en halv centimeter uåpnet, men når den vris på vil den brette seg ut til en kube som måler hele 11 cm! Holdbar TPU sørger for en lang levetid, og at lampen kan brukes under tøffe forhold. Med styrke på 10 LED-lys, sørger lampen for et varmt og klart lys som spres utover på lekkert vis. Det innebygde batteriet lades opp på cirka 8 timer, og lyser mellom 8–12 timer. Gi bort en miljøvennlig lampe som sørger for at mennesker under vanskelige omstendigheter, mottar det samme. En gave som fortsetter å gi, lenge etter at gaven er gitt. Og ikke minst, en flott lampe i lekkert design!

Detaljinformasjon

Designlampe, solenergi – for en god sak

  • Utvalg: varmt lys
  • Leveringsomfang: 1 solpanel-lys
  • Egenskaper: 10 klare og varme LED-lys, med en lysintensitet på opptil 90 lumens, 80 timers opplading fra solen som korresponderer til 8–12 timers lys, 3 lysnivåer: lav, høy og skinnende, integrert litium-ion-batteri
  • Kubeformet, og designet for ekstreme omgivelser (varme, fuktighet, kulde etc.)
  • Lampen brettes ut ved å presse lett på den, og kan holdes ved hjelp av håndtak på toppen. Kan også henges opp
  • Vanntett og holdbar
  • Materiale: TPU
  • Hvit farge
  • Dimensjoner: 11 x 11 x 11 cm (ubrettet), 11 x 11 x 0,6 cm (brettet)
  • Merk: For hver solgte solpanel-lampe, gis det én gratis solpanel-lampe til en person i et utviklingsland eller katastrofeområde!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-23T23:37:14+00:00