Trenger du hjelp?

Designmyntholder "hjerte"

kr 515
Incl. VAT
- +
En plass på første rad med denne lykkemynten! Designmyntholderen "hjerte" byr på en innovativ og leken mulighet for å lagre alle småpenger på en dekorativ måte. Perfekt for finnere av lykkemynter og myntsamlere i alle aldre!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En eksepsjonelt praktisk, men også sjarmerende idé for de med mange småpenger! Designmyntholderen "hjerte" er allerede et blikkfang i seg selv. En solid base, et utmerket faktum, elegant bueformede bånd og over: et sjarmerende lite hjerte. Både designet samt den høye kvaliteten i arbeidsutførelsen består av speilbelagt rustfritt stål. Av spesiell interesse er funksjonaliteten: Myntholderen samler alle kobbermynter og former den til en sjarmerende, gjentatt skulptur. Hvordan fungerer det? Skulpturen i seg selv inneholder en magnet, og 1, 2 og 5 euro-mynter er av kobberbelagt stål og svært magnetiske. Enten det er mange mynter eller en personlig lykkemynt – uansett et definitivt blikkfang! En vakker gave til partneren din, spesielt for valentinsdagen, men også til bursdag eller jul. Også perfekt for nygifte, vennepar eller en forlovelse.

Detaljinformasjon

Designmyntholder "hjerte"

  • Skulptur laget av speilbelagt edelstål
  • Neodym-magnet (Ø 2 cm) i sentrum av hjertet
  • Mål: 7,6 x 15 cm
  • Merknader: Magnetene kan påvirke pacemakere og implanterte defibrillatorer → Hold tilstrekkelig avstand fra de magnetiske figurene
  • Magnetene genererer et sterkt magnetfelt som kan påvirke bærbare datamaskiner, mobiltelefoner etc → Hold de magnetiske figurene unna alle enheter og objekter som er eksponert mot lys fordi de kan skades av det magnetiske feltet.
  • Myntholderen er ikke et leketøy.
  • Figurene har topper, skarpe kanter og bør rengjøres svært nøye. → Hold gjenstander borte fra barn!

Produktomtaler

Write a review
2019-12-13T18:43:16+00:00