Trenger du hjelp?

Designmyntholder "marulke"

kr 1 365
Incl. VAT
- +
Denne marulken har kommet seg fra havdypet til stuen og gjør seg svært godt som en stilig og nyttig designmyntholder! I stedet for at cent og andre mynter flyter rundt et sted, er de nå et strålende blikkfang. Et absolutt genialt og ukonvensjonelt design. Perfekt for enhver med allergi mot fløyelsesmyke kaniner!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hviis du synes at disse marulkene er litt skremmende, vil vi herved snarest fraråde deg fra å lete etter disse krypene i havdypet – de er ikke direkte sympatiske. Men marulkene (som en kompenasjon til deres groteske utseende, antakeligvis) har en glimrende metode for å tiltrekke seg andre fisker.

Marulke, eller anglerfisk, betyr "lysfisk", og det er lyset som gjør at de tiltrekker seg andre nysgjerrige dypvannsfisker. Snakk om å være uheldig, fisker! På den annen side har eieren av designmyntholderen "Marulke" Coinmag, vært heldig. Fordi Coinmag trekker ikke til seg søte små fisker, men penger.

Virkelige klingende mynter forblir sittende fast på magneten, som er et kult hengende designobjekt. Det er definitivt bedre enn at de ligger løst rundt i lommer, sprekker eller lenestoler. Med designmyntholderen "Marulke" gir du i gave et eksepsjonelt levende objekt som tiltrekker seg mynter og ser magisk ut. Akkurat som de som har sin egen stil, vil de også trekke til seg den skremmende marulken rett i hjertet. En veldig stilig gaveidé!

Detaljinformasjon

Designmyntholder "Marulke"

  • Designer: Coinmag
  • Rustfritt stål med høy kvalitet
  • Neodym-magnet
  • Mål: 30 x 40 cm
  • Merknader: Magnetene kan påvirke pacemakere og implanterte defibrillatorer → Hold tilstrekkelig avstand fra de magnetiske figurene
  • Magnetene genererer et sterkt magnetfelt som kanpåvirke bærbare datamaskiner, mobiltelefner etc → Hold de magnetiske figurene unna alle enheter og objekter som er eksponert mot lys ,fordi de kan skades av det magnetiske feltet.
  • Myntholderen er ikke et leketøy.
  • Figurene har topper og skarpe kanter og bør rengjøres svært nøye. → Hold gjenstander borte fra barn!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-24T23:13:37+00:00