Trenger du hjelp?

Designvase Flowerman - "Standing"

kr 599
Incl. VAT
- +
Så mye gøy kan man få ut av en vase! Den unike designvasen Flowerman er formet som en stående, hodeløs mann der man plasserer individuelle blomster hvor hodet egentlig skulle vært! Her har man mulighet for å lage noen flotte dekorasjoner - en morsom gaveidé til alle som liker sofistikert dekorasjon i hjemmet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Flowerman er en designvase i høy kvalitet, formet som en stående mann uten hode. Vasen er laget av hvit og glatt keramikk, som harmoniserer med blomster i alle slags farger. Den passer særlig godt sammen med individuelle blomster, der blomstene former "hodet" på den komiske vasen. Her kan man enkelt endre "humøret" til den stående mannen avhengig av hva slags blomst man benytter: En blomst som strekker seg oppover, hinter til et "godt humør", mens en hengende blomst indikterer tristhet. En morsom og kreativ vase som virkelig skiller seg ut!

Vasen er en perfekt blanding av et flott design og høy kvalitet, og vil bli et flott blikkfang på stuebordet. En førsteklasses gaveidé for alle som elsker et unikt og morsomt design, og som liker å pynte opp med friske blomster. En gave som passer til alle slags anledninger, og som vil bli satt stor pris på av mottageren!

Detaljinformasjon

Designvase Flowerman - "Standing"

  • Flowerman designvase
  • Design: Ayumi Sakamoto og Tomomi Uchiyama
  • Materiale: keramikk
  • Farge: hvit
  • Dimensjoner: 16,6 x 9,5 x 8,1 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-25T00:06:53+00:00