Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Det paradoksale timeglasset

Fra kr 135
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Alt man kan kjøpe i disse dager … Disse fargede perlene i det paradoksale timeglasset går ikke fra topp til bunn, men fra bunn til topp. Finnes tilgjengelig i fire farger for å gjøre de små pausene litt ekstra spesielle når du setter timeren.

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et flott blikkfang på badet og på skrivebordet. De små timeglassene i fire fargevarianter fungerer som vanlige timeglass, bare reversert. Sanden renner ikke fra toppen til bunnen, men fra bunnen til toppen. Med den klare, stilrene designen og flotte fargene blir dette et fancy blikkfang uansett hvor det står.

Timeglassene har en meditativ og beroligende effekt som vi alle kan trenge iblant i vår travle hverdag. Timeglassene varer ca. 3 til 4 minutter. Perfekt til å koke egg med, altså. Se tiden fra en annen vinkel, og oppdag hvordan hele perspektivet ditt endrer seg. Det er i alle fall lov å håpe! En ekstraordinær og personlig gave som byr på kreativitet og glede for mottakeren.

Detaljinformasjon

Paradoksalt timeglass

  • Fås i rosa, blå, grønn eller rød.
  • 8,5 x 2 x 7 cm
  • Tid: ca. 3–4 minutter

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T14:38:18+00:00