Trenger du hjelp?

Det praktiske multiverktøyet med gravering

kr 569
Incl. VAT
- +
"Ingen problem, dette fikser jeg!" Med dette multiverktøyet kan du løse oppgaver som andre skjærer tenner over da de mangler det rette utstyret. Et superfunksjonelt verktøy som kan graveres med personlig tekst – slik at det blir både en praktisk og individuell gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gaven får man 10 forskjellige verktøy i ett og samme redskap! Dette hendige multiverktøyet er en lekker all-rounder som kan legges rett i lommen, eller bæres med seg i sekken uansett hvor man går. Et superpraktisk redskap man ikke kan gå glipp av, og som vil redde deg ut av utallige kniper! Her får du både klohammer, skrutrekker, en sag, en fil, en kniv, en Phillips skrutrekker, en tang, en ledningskutter, og en flaskeåpner!

Med denne praktisk dingsen har man alt man trenger til å klare seg i hverdagen, og mere til. Spar tid og krefter med denne lille hendige tassen. Og for å toppe det hele, kan den graveres med en personlig tekst! Skriv gjerne en hilsning til mottakeren, en liten hyllest eller kanskje bare navnet! En super gaveidé til alle praktiske (og upraktiske) mennesker!

Detaljinformasjon

Det praktiske multiverktøyet med gravering

  • Materiale: Bøk, rustfritt stål
  • Dimensjoner (lukket): cirka 14 x 7,6 x 1,8 cm
  • Vekt: 250 gram
  • Låsbart med sikkerhet
  • Inkluderer: klohammer, skrutrekker, Phillips skrutrekker, sag, fil, kniv, tang, ledningskutter, reamer og flaskeåpner
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn for gravering

Produktomtaler

Write a review
2020-08-04T04:58:55+00:00