Trenger du hjelp?

Diamantring – isbitform

kr 105
Incl. VAT
- +
Is er elegant og glitrer nesten like fint som ekte diamanter! Akkurat derfor er denne gaven et flott alternativ til et elegant smykke. Denne ringformede isbitformen sørger ikke bare for avkjølte drikker, men vil også garantert føre til oppmerksomhet! Super gave, spesielt i de varme årstidene!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mange kvinner får ikke nok av diamanter og smykker, og nå kan man faktisk lage en variant av den begjærte diamantringen hjemme på eget kjøkken! Det er bare å ha vann i isbitformen og sette den i fryseren noen timer. Når du tar den ut igjen kan du og gjestene dine nyte en avkjølt drink med en glitrende diamantring i! En oppsiktsvekkende gaveidé som garantert kommer til å gjøre sommeren mer behagelig for mottakeren.

Selv om det kanskje først og fremst er kvinner som setter pris på diamanter, passer denne praktiske gaven også ypperlig til menn. Diamant-isbitformen er et suverent partytilbehør til den som elsker å lage cocktailer. Hva er vel bedre enn å få servert en mojito med en diamantring i? Kommer garantert til å skape begeistring blant gjestene. En gave som er glitrende i forbindelse med både sommer- og grillfester, og som sikrer et smil blant gjestene samtidig som den holder de avkjølte og fornøyde.

Detaljinformasjon

Diamantring – isbitform

  • materiale: silikon
  • størrelse: 16 x 14 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-23T10:58:59+00:00