Trenger du hjelp?

Digital bagasjevekt

kr 199
Incl. VAT
- +
Allerede for tung, eller er det plass til vinen også? Med denne digitale baggasjevekten trenger du ikke lenger gjette på hvorvidt bagasjen er gratis eller blir til en ekstra kostnad på flyet. Denne praktiske hjelperen er så liten at den får plass i bagasjerommet, og er en lettelse å ha med når du er ute på reise!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den digitale bagasjevekten som gir litt mer komfort under reisen, måler vekt opptil 50 kg – kvinner som elsker å ha med seg noe ekstra til garderoben synes ofte det er vanskelig å overholde grensen. Hvorfor en bagasjevekt? Fordi avgifter på flyreiser er ganske irriterende og koffertene må veies før reisen.

Den digitale bagasjevekten er ergonomisk bygd og behaglig for en-håndsbruk, er liten og bærbar. Den viser både kilo og lbs i displayet, har en integrert bilvekt-funksjon og et digitalt display som er enkelt å lese. Svært praktisk og en god idé – den digitale bagasjevekten passer som gave til alle som reiser mye og som ikke har lyst på høye ekstrautgifter. En flott gaveidé som gjør livet enklere og bagasjen tyngre!

Detaljinformasjon

Digital bagasjevekt

  • Lett å bruke – ergonomisk design
  • Mål: 13 x 3 cm
  • stor LCD-skjerm
  • maksimalt 50 kg / 100 lbs
  • integrert bilvekt-funksjon: Dersom vekten er riktig, vil det permanent vises. Drives av lithiumcelle-batteri CR2032, som er inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T23:16:41+00:00