Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Display- eller brilleklut med bilde

  kr 149
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Denne høyst personlige pussekluten er den perfekte gave til brillebrukeren! Man blir garantert mer motivert til å pusse brillene sine når ens yndlingsfoto lyser mot en idet man tar fram denne mikrofiberkluten. Fungerer også til displayer. Søt gave til kjæresten, en forelder eller venn!
  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 149

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Veldig mange mennesker bruker briller, man altfor få av dem er flinke nok til å pusse dem! Dette burde gjøres, ikke bare for å se bedre, men også for å beholde kvaliteten på brilleglassene. En mikrofiberklut trykket med mottakerens favorittbilde, kommer garantert til å falle i smak og føre til at den dårlige brillepusseren blir snudd til en flittig bruker av kluten!

  Mikrofiberkluten fungerer også svært godt til å pusse vekk fettflekker og støv på display. Den er laget av 100 prosent polyester og kan vaskes på 40 grader uten skyllemiddel. Bildet som trykkes på får en god kvalitet og gjør denne kluten til en svært personlig gave.

  Hva skal man gi i gave til den som har alt? Denne personlige pussekluten, selvfølgelig! I alle fall hvis mottakeren er brillebruker eller flittig anvender av laptop, nettbrett og lignende. En annerledes, men både nyttig og flott gave!

  Detaljinformasjon

  Display- eller brilleklut med bilde

  • Hele overflaten trykkes med bilde
  • Materiale: 100 % polyester
  • Størrelse: 15 x 17,5 cm
  • Skal ikke vaskes på mer enn 40°. Ikke bruk skyllemiddel.

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-21T07:28:54+00:00