Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

DIY – Bart for DIY-strikking

Fra kr 165
Incl. VAT
- +
Glattbarbert – eller heller kanskje bare barbert!? Enkelte menn (og de fleste kvinner) har rett og slett ikke noe valg, fordi Moder Natur ikke har velsignet med en nok hår til en imponerende, ullen bart. Heldig for deg, fordi løsningen på problemet kan være denne svært elegante gaven! Gi alt som trengs for en flott, tykk bart eller skjegg med et av disse settene: ull, strikkepinner og instruksjoner på hvordan man strikker! Nå er det bare å telle maskene før du kan skryte av ditt nye ansiktshår og presentere det til resten av verden!I settene for hjemmelagede barter kan du velge mellom berømte barter og klassisk barter. Den (eller de) som mottar gaven vil garantert bli svært begeistrede. Den ferdige barte eller skjegget ser nemlig ikke bare imponerende ut, men i tillegg så varmer den også ansiktet ganske godt og forhekser kvinner!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Mange menn ønsker deg et fint og tykt skjegg. Ikke noe problem! Nå har de det til å ta med i hånden. Dette ønsket går i oppfyllelse med det geniale settet Bart for selv-strikking. En fantastisk bart eller ullent skjegg til ham, forutsatt at det svinger smidig i de tilhørende strikkepinnene. En svært morsom gaveidé!

Detaljinformasjon

DIY – Bart for DIY-strikking

  • Sett i to versjoner
  • Inkluderer: ull, strikkepinner, tilbehør og instruksjoner

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T20:21:20+00:00