Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Dobbelt hjerte, ringboks med inngravering

kr 449
Incl. VAT
- +
Dobbelt hjerte, dobbel lykke. Denne fine, sølvbelagte ringboksen med inngravering er perfekt til å huse for eksempel forlovelsesringer. Hvis du går med frierplaner, er denne boksen et utmerket utgangspunkt. Da mangler du bare ringene og et rungende "ja".

eller

Beskrivelse

Endelig kommer det fantastiske øyeblikket som alle venter på. Ringene er kjøpt og lagt i den fine boksen, og stemningen er helt riktig. Du samler mot og stiller kanskje livets største spørsmål, "Vil du gifte deg med meg?" Dersom du får et "ja" til svar blir stemningen enda bedre. Får du et nei, kan du i alle fall ikke skylde på boksen. Den er også fin å ha til bryllupsringene. Forloveren kan ha denne boksen i lomma og komme frem med ringene rett før dere sier "ja" til hverandre.

På forsiden av den blanke, sølvbelagte tinnboksen inngraveres det to navn og dato. Ringene ligger på vakkert, blått fløyelsinteriør som virkelig får de til å skinne. Denne blåfargen er nydelig mot det edle metallet i ringene. En flott gaveidé som symboliserer noe helt spesielt. Lenge leve kjærligheten!

Detaljinformasjon

Dobbelt hjerte – ringboks

  • 9 x 5,5 cm
  • Sølvbelagt og anløpssikker
  • Med inngravering: 2 navn + dato
  • Interiør av blå fløyel
  • Merk: Vennligst ikke bruk spesialtegn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-25T05:29:05+00:00