Trenger du hjelp?

Dobbelt teppe med ermer – "kos for 2"

Fra kr 199
Incl. VAT
- +
Et spesialteppe med egne ermer, som passer for to personer! Et superkoselig teppe som holder deg og din kjære varm, med stor bevegelsesfrihet. Enten man leser eller ser på TV, sørger ermene i teppet for at man kan gjøre som man vil uten å måtte ta av seg teppet. Et virkelig must-have for alle som liker å kose seg i sofaen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er ingen tvil om at det er deilig å krype ned i sofaen, under et stort og deilig pledd. Så lenge man ikke føler seg inneklemt og hindret fra å bevege seg. For med en gang du strekker deg etter en bok, eller fjernkontrollen, må man ta av seg teppet. For deretter å måtte rigge seg til på ny. Men med dette doble teppet med egne ermer, kan du kose deg i sofaen samtidig som du har full bevegelsesfrihet. Og det beste av alt: Teppet er laget for to!

Dette ekstra store teppet (tilgjengelig i rød farge) har hele fire ermer slik at to voksne kan benytte seg av teppet. Ved at det er laget av ekstra mykt og fluffy polarfleece, holder du deg god og varm uten å bruke en formue på oppvarming! En kjempemorsom gaveidé som sørger for optimal komfort, og som kan anbefales til omtrent alle som liker å krype opp i sofaen sammen med sin kjære!

Detaljinformasjon

Dobbelt teppe med ermer – "Kos for 2"

  • Farge på teppet: rød
  • Leveringsomfang: 1 dobbelt teppe med ermer for 2 voksne
  • Egenskaper: Laget av ekstra mykt polar-fleece
  • Kan vaskes i vaskemaskinen
  • Materiale: 100 prosent polyester
  • Dimensjoner: 180 x 160 cm (selve teppet), 60 cm (ermer)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-12-08T05:10:15+00:00