Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Dobørste – mikrofon

kr 105
Incl. VAT
- +
Dobørsten formet som en mikrofon kommer garantert til å bringe fram et smil om munnen på gjestene dine. Kanskje tror de at do-besøket har blitt delt med hele huset! En morsom gave til en venn med humor!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Bare ta det med ro, det er ikke en ekte mikrofon som er på denne dobørsten! Men designet ser veldig ekte ut, sant? Det kommer garantert gjestene dine også til å tro når de forskrekket oppdager at det står en mikrofon ved toalettet! I noen sekunder kommer de nok til å tenke over lydene de har laget mens de satt på do. En morsom gadget som gjør dobesøket til en fest.

Ved første øyekast kan man kanskje tro at dobørsten formet som en mikrofon bare har en dekorativ funksjon, men det er faktisk en fullt ut funksjonell dobørste som utfører sine oppgaver med glans. På denne måten blir en gave som ikke bare er artig, den er i tillegg høyst praktisk. Hvorfor ha en kjedelig dobørste når man kan ha en kul en?

Detaljinformasjon

Dobørste – mikrofon

  • dobørste med utseende som en mikrofon
  • høyde ca. 40 cm
  • materiale: kunststoff

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T20:35:54+00:00