Trenger du hjelp?

Dominoshots – Shot-sett med fem glass

kr 269
Incl. VAT
- +
Du kan trygt kalle det dominoeffekten: Du heller i ett shotglass, og fire andre følger etter. Én servering, fem shots! Drinken veller over glassene som en liten foss og er klar til å nytes på null komma niks. Dette er et must til crazy partykvelder med venner.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er dominoeffekten på sitt beste: Du heller i ett shotglass, og fire andre følger etter. Én servering, fem shots! Drinken veller over glassene som en liten foss og er klar til å nytes med det samme. Dette er et must til crazy partykvelder med venner – fire venner, for å være nøyaktig (du må jo ha én shot til deg selv også).

Dette settet inneholder fem shotteglass og en holder. Når du har plassert glassene riktig på beholderen flyter drikken fra ett glass til et annet, i ekte dominoeffekt-ånd. Med LED-belysningen nedenfra får du en skikkelig kul effekt. Snakk om å slå fem fluer i én smekk! .

Gi denne flotte og originale gaven til festglade venner, familie, kjæreste eller kollega. De kommer til å bli evig takknemlige! Dette er et overraskende innslag på kvelden som man ikke vil være foruten.

Detaljinformasjon

Dominoshots – Shot-sett med fem glass Skrå beholder for påfylling

  • Beholderen har LED-lys som krever 2 x AAA-batterier
  • Bruksanvisning på emballasjen på engelsk og polsk
  • Merk: For å unngå søl anbefaler vi at du heller forsiktig og langsomt. God fest!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T19:24:52+00:00