Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Doodle Case – Design-selv iPhonedeksel

Fra kr 175
Incl. VAT
- +
Liker du ikke de tradisjonelle dekslene til din iPhone 4/S4 og 5, eller vil du få ut din egen idé? Da er Doodle Case Set den perfekte gaven for deg! Settet består av et beskyttende deksel til din verdifulle iPhone, som beskytter din viktigste eiendel fra riper og hakk, en spesialpenn til å designe dekselet med etter ditt eget ønske, og et spesialvaskemiddel og en klut som vasker av designet og gjør dekselet klart til neste design.Om det er ditt eget uttrykk, originale mønster, grafitti, bilder eller ditt yndlingsutsagn bestemmer du, det er kun kreativiteten og fantasien din som setter grenser! Med dette settet som gave til neste bursdag, kan du dekorere dekselet med en personlig hilsen og, takket være vaskemiddelet, kan bursdagsbarnet redesigne det beskyttende dekselet etter sitt eget ønske når feiringen er over. Dette dekselet er antageligvis det mest allsidige dekselet som finnes til din iPhone, og det er den perfekte gaven til de som liker å redesigne sine eiendeler.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette beskyttende dekselet til iPhone 4/S4 og 5 er den perfekte gaven til designinteresserte! Fôret beskytter ikke bare telefonen mot skade, men ved hjelp av din kreativitet får den også et personlig preg, fordi du lager det selv med en spesiell penn. Om du blir lei av utseendet kan du pusse det av med kluten og skape et nytt design.

Detaljinformasjon

Doodle Case – Design-selv iPhonedeksel

  • Deksel du kan designe igjen og igjen
  • Innhold: Et deksel, en svart spesialpenn, et vaskemiddel og en pusseklut
  • Egenskaper: Kreativt design-selv-deksel, kan designes igjen og igjen, beskytter mot skitt, støt og riper
  • Materiale: Plast
  • Farge: Hvit

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:12:41+00:00