Need Help?
52 97 29 19

Dørmatte med navn – Walk of Fame

kr 569
Incl. VAT
- +
En artig gave som gjør det helt klart at dette er hjemmet til en ekte stjerne! Denne dørmatten hilser deg med sin egen stjerne, og skaper en viss Hollywood-følelsen i hjemmet ditt! Dørmatten som er laget som en ekte stjerne på "Walk of Fame", er en super gaveidé til alle stjerner og stjerneelskere!

eller

Beskrivelse

Denne morsomme dørmatten er den perfekte gaven til alle Hollywood-fans som ønsker et lite snev av glamour ved sin egen dørinngang! Alle som har drømt om å få sin egen stjerne sammen med legender som Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, Francis Ford Coppola og John Lennon, kan nå få sine drømmer oppfylt med denne personlige dørmatten formet som en ekte "Walk of Fame"! Som en gave til deg selv eller andre, sørger denne for at du setter det riktige beinet først foran, hver gang du går inn og ut av døren din!

For å gjøre dørmatten helt unik, kan du oppgi ønsket tekst på opptil 30 karakterer, gjerne navnet ditt som dermed graveres inn på den lille plaketten i dørmatten. Størrelsen på matten er cirka 60 x 60 cm, og er laget av kokos. Det er derfor et naturlig produkt og dermed også nedbrytbart. Dørmatten kan både støvsuges og ristes for å holdes ren.

Detaljinformasjon

Dørmatte med navn – "Walk of Fame"

  • Materiale:
  • Overside: 100 % polyester
  • Underside: 100 % gummi
  • Mål: cirka 60 x 60 cm
  • Merk: Dørmatten kan ikke vaskes i vaskemaskinen. Håndvask anbefales

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-18T00:04:24+00:00