Trenger du hjelp?

Dørslag «bowlerhatt»

kr 135
Incl. VAT
- +
Et morsomt dørslag formet som en klassisk bowlerhatt, sørger for et stilig innslag i kjøkkentilbehøret. En flott gave til den elegante mannen som liker å kokkelere på kjøkkenet, og som ønsker å holde stilen uansett hva han gjør. En artig gaveidé til de store og små anledninger, og som passer perfekt når man skal flotte seg litt ekstra på kjøkkenet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er bare å ta av seg hatten for dette ekstraordinære og fantasifulle kjøkkentilbehøret! Det gode, gamle dørslaget har her fått seg en overhaling, og er blitt gjenfødt som den klassiske Bowlerhatten som hadde sin storhetstid på slutten av 1800-tallet, og begynnelsen av 1900-tallet. Et dørslag med et gammeldags utseende, hvor vi henter fortidens inspirasjon inn i våre moderne kjøkken, og som fungerer like godt som våre moderne hjelpemidler. Dette er et dørslag som virkelig skiller seg ut!

Som alle andre dørslag, kan også dette brukes til å sile både grønnsaker, nudler og pasta – samtidig som det blir et lekkert blikkfang på kjøkkenet til den som er så heldig å få den i gave. Dørslaget «Bowlerhatt» vil unektelig bli en stor slager, både som bursdagsgave til kompisen, vertinnegave til jentekvelden eller til hobbykokken som setter pris på det spesielle. Det er også den perfekte gaven til innflyttingsfesten!

Detaljinformasjon

Dørslag «Bowlerhatt»

  • Dørslag som ligner en bowlerhatt
  • Farge: Svart
  • Mål: 28 x 24 x 11 cm
  • Materiale: Polypropylen

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T08:10:10+00:00