Trenger du hjelp?

Drikkehorn

kr 299
Incl. VAT
- +
Om du er en som synes at vikingene var noen skikkelig tøffinger, er dette den rette tingen for deg! Eller kanskje du kjenner noen som drikker som en viking, og ønsker å gi vedkommende det riktige utstyret? Drikkehornet rommer hele 700 ml, og har et fløyelsbånd slik at man kan henge hornet rundt halsen når man er ute på tokt. Og med medfølgende stativ setter man det enkelt på bordet når man ønsker å ta en liten viking-dans! Et morsom tilbehør til en ekte viking!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Endelig et drikkeredskap som du ikke trenger å holde på! Med dette drikkehornet forvandles man på et øyeblikk om til en ekte viking. Drikkehornet rommer mer enn 700 ml, og kan henges rundt halsen slik at man kan frakte det med seg ut på kvelden, på tur i parken eller på stranden. Drikkehornet er også et fantastisk tilbehør til utdrikningsfesten eller fotballkvelden, og som sikrer en god stemning og humør!

Skulle man bli lei å bære drikkehornet med seg, er det bare å sette det ned på bordet takket være det hendige stativet som følger med. Stilig i hvit og med en ring av rustfritt stål øverst på hornet, blir dette raskt en favoritt på festen! Og dette er en gave som gir og gir, lenge etter at man har drukket ferdig. Den pynter nemlig også opp når den settes i bokhyllen som dekorasjon!

Detaljinformasjon

Drikkehorn

  • BPA-fritt polykarbonat med rustfri stålring
  • Kapasitet på 700 ml
  • Leveres med nakkebøyle og stativ
  • Kan ikke vaskes i oppvaskmaskin, og bør håndvaskes med varmt såpevann
  • Ikke egnet for varme væsker!

Produktomtaler

Write a review
2020-07-12T13:40:58+00:00