Trenger du hjelp?

Drikkeunderlag «Ladies and Gentlemen»

kr 105
Incl. VAT
- +
Drikkeunderlaget «Ladies and Gentlemen» er en stilig dekorasjonsdetalj som passer til alle slags anledninger. Et perfekt tilbehør til retro-festen, eller som et morsomt forsøk på å skille gjestenes drinker ut i fra kjønn! Med stiliserte portrett av damer og menn, er dette en flott gave til både venner og familie som ofte inviterer til både middag og fest!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Disse drikkeunderlagene er det perfekte tilbehøret til neste fest, og med trykk på begge sider kan de snus ut i fra hvem som bruker dem: Den ene siden viser et stilisert portrett av en dame, med svart perlekjede, røde lepper og en fjær i håret, mens den andre viser en mann med hatt, bart og rød sløyfe. Små og elegante, og med et format på 9,3 x 9,3 cm, sørger de for et retro-inspirert innspill på festen. Sjarmerende og praktiske drikkeunderlag med et hint av glamour!

Drikkeunderlagene passer best til å legges under vin – eller champagneglass, slik at man fortsatt kan se de svarte og røde detaljene gjennom bunnen av glassene. En vakker gaveidé som passer både som vertinnegave, bursdagsgave, eller som en gave til seg selv når man skal pynte til fest!

Detaljinformasjon

Drikkeunderlag «Ladies and Gentlemen»

  • Leveres med tolv drikkeunderlag
  • Egenskaper:
  • Avbildning på begge sider – dame på en side, mann på den andre
  • Materiale: papp
  • Dimensjoner: 9,3 x 9,3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-31T11:56:07+00:00