Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Drikkeunderlag "Mr. & Mrs."

  kr 125
  Incl. VAT
  - +
  Hvis ikke denne gaven er grunn til å ta en skål, så vet ikke vi! Drikkeunderlaget «Mr. & Mrs. …” feirer et par av ditt valg. Den lille personlige oppmerksomheten er perfekt å gi til foreldrene på bryllupsdagen eller de nygifte i bryllupsgave – et stilig, allsidig tilbehør til små eller store gaver!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  En liten oppmerksomhet til bryllupet, en gave på bryllupsdagen eller en annen hyggelig anledning: Med det det sjarmerende drikkeunderlaget til par gir du bort en meget praktisk gave til en hyggelig dag! Om du velger å gi ett, to eller til hele selskapet velger du selv utseende på drikkeunderlagene: på det hvite drikkeunderlaget, ved siden av det romantisk snirklete «Mr. & Mrs.» og to røde hjerter som tilfører farge, skriver vi inn navnet du velger.

  Slik beskyttes ikke bare bordet for dråper og merker, men mottageren blir alltid påminnet en hyggelig dag og en god livspartner. Overrask din elskede eller noen du er glad i med det praktiske og stilige tilbehøret til hjemmet! Perfekt til både Valentine’s Day, bryllupsdagen, bursdagen eller til jul. Både kjæresten, venner og foreldre vil bli kjempeglade for denne nydelige gaven!

  Detaljinformasjon

  Drikkeunderlag "Mr. & Mrs."

  • Mål: 10 x 10 cm
  • Med personlig valgte navn
  • Materiale: Glass (hvit, lakkert bunn)
  • Vennligst vask for hånd
  • Merk: Vennligst ikke bruk spesialtegn!

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-23T17:38:54+00:00