Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Duftende badesalt

Fra kr 49
(kr 613 / kg) Incl. VAT
- +
Ha en fin dag, kos deg, ta vare på deg selv. Dette skriver vi ofte i våre hilsener. Hvorfor ikke sette handling foran ord denne gangen, med et deilig duftende badesalt? Om du kjenner noen som behøver litt ekstra oppmerksomhet og velvære, er dette den perfekte gaven.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dersom et kort ikke er nok, men du ikke har lyst til å gi en kjempestor presang, er dette en gylden middelvei. Duftende badesalt i en lekker, liten konvolutt! Den elegante konvolutten utstråler luksus og velvære, før du i det hele tatt har rukket å åpne den og dufte på innholdet.

Du kan velge mellom tre forskjellige typer, Honning-melk-konvolutten har en morsom bivoksstruktur og en svart rosett som inviterer til ro og avslapping. Pion i myk rosa er en blomstrende fristelse som løfter stemningen på badet. Aloe Vera fornyer og revitaliserer. Det er en duft som er svært tiltalende! Disse duftende, små konvoluttene er perfekte som en liten oppmerksomhet til en venn, kollega eller kjæreste.

Detaljinformasjon

Duftende badesaltbrev

  • 3 dufter
  • 10 x 16 x 1,5 cm
  • Konvolutt med 80 g badesalt

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T06:41:41+00:00