Trenger du hjelp?

Dusjforheng 2.0 – badekar

kr 315
Incl. VAT
- +
Dusjforhenget 2.0 – en virkelig morsom gaveidé for de som knapt kan klare seg uten internett! Hvorvidt badekaret brukes som en arena for å synge i eller som et sosialt nettverk for de som bærer dusjhetter, så byr det nye badet på masse moro!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Du kan ta med deg internett så og si overalt: når du spiser, sitter i sofaen eller til og med på dass, men i dusjen går det derimot ikke, i alle fall ikke ennå. Men med dette morsomme dusjforhenget i Web 2.0-stil, er en ny nisje i emning! Det er også mulig at publikum lar seg begeistre, takket være visningsvinduet i dusjforhenget som fremfører videoen av "Badekaret" live eller profilbildet som smiler med skum på det sosiale nettverket.

Dusjforhenget er en fantastisk gave med morsomme detaljer, hvor nok de fleste skulle kjenne seg igjen og nikke tilfreds. Det kan være både barn, venner eller bekjente, og mange av disse er aktive på nettet og vil dermed utgjøre den perfekte mottaker for dette fantastiske dusjforhenget! En perfekt gave til innflyttingsfesten, men også til andre anledninger som bursdager, fest eller rett og slett bare som en svært god idé!

Detaljinformasjon

Dusjforheng "Badekar"

  • Ringer for oppheng inkludert
  • Mål: (B / H) 180 x 180 cm
  • Materiale dusjforheng: 100% polyester
  • Materiale vindu: 100% PVC

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T12:34:20+00:00