Trenger du hjelp?

Dusjforheng "Drømmestrand"

kr 129
Incl. VAT
- +
De vakreste morgenene er de hvor man står i dusjen og drømmer om havet. For mennesker som ønsker litt inspirasjon, så er dusjforhenget "Drømmestrand" optimalt. Det ser bra ut, er praktisk og oppmuntrer til å ligge på stranden for å se og lytte til bølgene i havet … En vakker gave til drømmeren og venner som liker et originalt og vakkert tilbehør til hjemmet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De beste baderommene er små oaser med velvære der mennesker forsåker å riste av seg hverdagen – selv bare for en liten stund. Dusjforhenget "Drømmestrand" med sin reiselyst-produserte design gir en i ndikasjon om at badet er et slikt sted. Selvfølgelig er det 180 x 180 cm dusjforhenget også en praktisk gave, tross alt, og så sørger det for at man kan dusje uten at det blir flom på halve badet. Takket være de tolv monteringsringene er det både raskt og enkelt å henge opp. Samtidig er er det mer enn praktisk.

Dusjforhenget "Drømmestrand" bringer både noe blått til hjemmet, litt av havets skjønnhet og vakre palmestrender under solen. Kort sagt er dusjforhenget både dekorativt, nyttig og en vellykket idé for mennesker som ønsker seg et nydelig hjem, som også inkluderer drømmen om stranden og tilhørighet til havet.

Detaljinformasjon

Dusjforheng "Drømmestrand"

  • Levering: 1 dusjforheng med 12 monteringsringer
  • Egenskaper: med strandmotiv
  • enkel og rask montering
  • Materiale: Plast
  • Farge: blå, grønn, brun (for det meste)
  • Mål: 180 x 180 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-17T15:54:10+00:00