Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Dusjforheng – gigantisk and

kr 189
Incl. VAT
- +
Hva er gult, flyter i badekaret og kaster en truende skygge? Bare tanken på et møte med en gigantisk and i en overdimensjonert skygge får det til å gå kaldt nedover ryggen. Men hva er det som egentlig ligger bak dette skumle dusjforhenget?
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det originale dusjforhenget "Gigantisk and" kommer garantert til å skremme de som går inn på badet – med en enorm stor og truende skygge av en gummiand på! Selvfølgelig finner du bare en forfriskende dusj eller et avslappet bad bak dusjforhenget – den gigantiske anden er kunprintet på, men fører ofte til forvirring ved første øyekast. Så, for alle som som dusjer mye så kan nok denne gaven oppleves som et lite sjokk første gang!

Dusjforhenget kan leveres direkte med ringer for oppheng, slik at moroa kan starte med det samme. For spøkefulger og venner er dusjforhenget "Gigantisk and" den ideelle gaveidéen. Gar-and-tert!

Detaljinformasjon

Dusjforheng "Gigantisk and"

  • Inkludert: ringer for oppheng

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T22:02:54+00:00