Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Dusjforheng med periodesystem

kr 189
Incl. VAT
- +
Tilby et annerledes dusjforheng i stilig design. Dette tilbehøret til hjemmet er ikke bare et dekorativt blikkfang på alle bad, men fungerer også som en påminnelse om hverdagen.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Fra Hydrogen til Lawrencium – dette dusjforhenget med avtrykk av det periodiske system inneholder dem alle! Denne geniale gaveidéen er på den ene siden et blikkfang i ethvert baderom og på den andre siden praktisk læring og støtte for hukommelsen i ens eget hjem.

Dersom du trenger informasjon om hvilket atomnummer som gull har, så behøver du ikke lenger å surfe på internett, men kan bare ta en titt inn på badet. Dusjforhenget monteres enkelt og er et normalt dusjforheng i størrelsen 180x180cm.

Dette er en gave for unge kjemikere og kanskje alle som er interesserte i kjemi, men som fortsatt ønsker å lære mer. Enten som en dekorativ gave til bursdagen, som en morsom gave til innflyttingsfesten eller som påfunn for å vise seg egnet til det markerte kjemikurset – med denne stilige gaveidéen blir du garantert begavet.

Detaljinformasjon

Dusjforheng Periodesystem

  • Mål: 180 x 180 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T15:22:36+00:00