Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Dusjforheng med periodesystem

kr 189
Incl. VAT
- +
Tilby et annerledes dusjforheng i stilig design. Dette tilbehøret til hjemmet er ikke bare et dekorativt blikkfang på alle bad, men fungerer også som en påminnelse om hverdagen.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Fra Hydrogen til Lawrencium – dette dusjforhenget med avtrykk av det periodiske system inneholder dem alle! Denne geniale gaveidéen er på den ene siden et blikkfang i ethvert baderom og på den andre siden praktisk læring og støtte for hukommelsen i ens eget hjem.

Dersom du trenger informasjon om hvilket atomnummer som gull har, så behøver du ikke lenger å surfe på internett, men kan bare ta en titt inn på badet. Dusjforhenget monteres enkelt og er et normalt dusjforheng i størrelsen 180x180cm.

Dette er en gave for unge kjemikere og kanskje alle som er interesserte i kjemi, men som fortsatt ønsker å lære mer. Enten som en dekorativ gave til bursdagen, som en morsom gave til innflyttingsfesten eller som påfunn for å vise seg egnet til det markerte kjemikurset – med denne stilige gaveidéen blir du garantert begavet.

Detaljinformasjon

Dusjforheng Periodesystem

  • Mål: 180 x 180 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T22:06:25+00:00