Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Dusjforheng med verdenskart

kr 189
Incl. VAT
- +
Laget for globetrottere og eventyrlystne reisende: Dusjforhenget verdenskartet beskytter ikke bare badet fra en nesten-flom når du bruker litt for lang tid i dusjen, men viser seg også å være et originalt og dekorativt tilbehør med stort blikkfang-potensiale. Morsom gaveidé for alle globetrottere!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hvorvidt det er en kort storbyferie, flere uker i utlandet, eller til og med en reise verden rundt – til slutt er det alltid godt å komme hjem igjen. Det originale dusjforhenget med verdenskart bringer med seg et snev at den store vide verden innenfor husets fire vegger – men det er likevel ikke et godt middel for forhindre lysten til å utforske. Kommer din partner hjem fra ferie om få dager? I så fall kan du overraske ham eller henne med ny design på badet.

Kvitt deg med den gamle plastdelen og heng opp dette originale dusjforhenget. Din venn vil med store øyne kunne se, med rette, at dette endelig er blitt et hjem med vakkert tilbehør og blikkfang-potensiale. Dusjforhenget er like mye en morsom gave til ditt første hjem som en fin gave til innflyttingsfesten. En stilig gaveidé som vil få mottakeren til å smile – garantert – og samtidig er gulvet på badet beskyttet mot større vanndammer!

Detaljinformasjon

Dusjforheng med motiv av verdenskartet

  • Mål: 180 x 180 cm
  • Materiale: Plast
  • Farge: hvit (Verdenskartet: farget)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-16T01:26:33+00:00