Trenger du hjelp?

Dusjhode – mikrofon

kr 145
Incl. VAT
- +
Dette mikrofondusjhodet tar betydningen av å synge i dusjen til et annet nivå! Ypperlig gave til samboeren som ønsker å kick-starte sangkarrieren med litt Elvis-nynning i dusjen. Utgjør også et supert dekorelement på badet.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten det er den siste Adele-låten eller klassikere fra The Beatles eller Led Zeppelin som surrer i hodet – mange av oss liker å synge i dusjen. For mange er dette et fristed ettersom man er alene og dermed kan slippe seg ekstra løs. La sangfuglen inni deg bli enda mer inspirert med dette lekre dusjhodet utformet i en gammeldags, nostalgisk mikrofon.

Retro-mikrofonen i kunststoff er den perfekte ledsager i dusjen. Lat som om du er en rockestjerne og brøl ut dine innerste toner for en duggfrisk start på dagen. Hvem trenger sangtimer når man har et dusjhode formet som en mikrofon?

Enten du kjenner en venninne som utelukkende burde synge i dusjen, eller har en kompis som kanskje er den neste superstjerna, er denne dusjhode-mikrofonen en fantastisk gave til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Dusjhode – mikrofon

  • dusjhode i mikrofondesign
  • materiale: kunststoff
  • størrelse: ca. 25 x 12 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:48:23+00:00