Trenger du hjelp?

Dyresløyfe

kr 105
Incl. VAT
- +
Et virkelig fantastisk skue! Nå kan du sørge for at kjæledyret ditt holder stilen, med sin egen moteriktige halssløyfe. En morsom detalj til formelle anledninger, slik at kjæredyret ditt alltid er klar for nye festligheter. Hva med å pynte opp hunden eller katten til neste fotografering? Et must-have for alle dyreelskere med sans for humor, og som en morsom overraskelse på neste bursdag!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Gi hunden eller katten din en majestetisk look, med denne morsomme halssløyfen som kan brukes på begge sider. Velg mellom elegant svart eller festlig rød prikkete sløyfe, som kan brukes på hunder og katter i alle størrelser. Sløyfen festes i dyrets halssløyfe, slik at kjæredyret ditt slipper å ankomme festen uten å være riktig antrukket.

Halssløyfen anbefales til alle dyreeiere, og som en fantastisk gave til de med egne kjæledyr. Ingenting er hyggeligere for en dyreelsker enn en oppmerksomhet til hunden eller katten. Og hvorfor ikke gi den til sin egen hund eller katt til neste bursdag, slik at den firbente kan føle seg ekstra spesiell? En stilig og morsom gave som anbefales på det sterkeste!

Detaljinformasjon

Dyresløyfe

  • Festes til halsbåndet, og passer derfor til både hunder og katter
  • Kan brukes på begge sider: velg mellom svart eller røde prikker
  • Materiale: bomull
  • Mål: 13,2 x 6 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-17T17:25:08+00:00